Steakhouse De Pelgrim

Steakhouse De Pelgrim: verfijnde brasserie

met een grote passie voor steak (Edegem)

De lekkerste steak van Antwerpen

Er gaat niets boven een sappig, perfect gekruid én evenwichtig gebakken stukje steak. De volle, rokerige smaken van authentiek rundsvlees zijn ongeëvenaard. Zeker als uw steak is klaargemaakt door de chefs van Steakhouse De Pelgrim in Edegem (Antwerpen). Onze medewerkers selecteren streng het beste rundsvlees dat er op de markt te vinden is. En daarvoor hoeven we niet ver te reizen. Ons eigen Belgisch Wit-Blauw barst van de smaak en beschikt over een fenomenale textuur. In handen van onze chefs is dat goud waard. Onze steaks worden geserveerd zoals het moet. Met knapperige groentjes, huisbereide sauzen en een rijke portie Belgische frieten. Om duimen en vingers bij af te likken…

Méér dan enkel steak

Steak is dan wel de basis van onze keuken. Maar onze chefs hebben véél meer in petto voor u. Of u nu houdt van een stevig ribbetje, smakelijke gamba’s of zilte vis, op onze uitgebreide menukaart vindt u ongetwijfeld iets waar u zin in hebt. Al onze gerechten worden bereid met dagverse producten. Bovendien presenteren we u enkele verrukkelijke seizoensuggesties, klaargemaakt met seizoensproducten uit de eigen streek. Pure kwaliteit gegarandeerd, dus!

Vlaamse kost: een schot in de roos

Steakhouse De Pelgrim serveert de Vlaamse keuken zoals het moet: alsof uw oma aan het fornuis stond. Met groot respect voor de tradities, een ontembare passie voor authentieke smaken en een hart voor onze klanten. Rijkelijke porties, hoogwaardige streekproducten en geen geheimen: onze open keuken toont waarvoor we staan. Onze brasserie is trots op haar helder concept. Geen franjes, maar recht door zee. Steeds met de focus op betaalbare kwaliteit van eigen bodem.

Steakhouse De Pelgrim Steakhouse De Pelgrim Steakhouse De Pelgrim Steakhouse De Pelgrim Steakhouse De Pelgrim

Reserveer nu uw tafel

bij Steakhouse De Pelgrim

en ontdek het zelf!

 Bereken route

Steakhouse De Pelgrim